Olin eilen verikokeissa ja särkänniemessä! Verikokeisiin menin bussilla aamusta ja piti olla 12h syömättä. Oli ihan tuskainen olo jo linja-autossa. Tunnetusti olen semmonen että voin pahoin ja olen pökräämispisteessä jos en syö aamupalaa. Linja-autokin oli ihan täynnä tietenkin ja siellä oli tukala olla. Sitten katselin siinä odotushuoneessa kun semmoinen nuori tyttö sähläsi jonkun vanhemman rouvan kanssa ja huokasin että onneksi tuo ottaa noita kotinäytteitä vastaan eikä hoida kokeita niin johan se sitten seuraavaksi pimpautti mun vuoronumeron. Tyttö oli tosi nuorenoloinen ja rintalätkässä luki että "lääketieteen opiskelija", ei puhunut juuri mitään ja tutki tosi kauan kokeita, katsoi kai jotain lisäohjeita ja sitten asetteli tarvikkeita iät ja ajat kun kaksi koetta kuulemma piti pitää ehdottomassa pimeydessä ja yksi pitä laittaa kylmään. Sitten kun sanoin että "toivottavasti olet hyvä pistään" vasta kysyi että "ai, tuleeko sulle huono olo pistämisestä?" Sanoin että ei yleensä mutta siitä tulee huono olo kun pitää olla syömättä. No se sitten tuikkasi mua neulalla ja tuntui että se kesti ikuisuuden. Ei puhunut mitään koko aikana ja yritin ajatella ihan muuta ja laskea lattian neliöitä. Yritin rentoutua ja nieleskellä kun kurkkuun hiipi todella huono olo. Yhtäkkiä kylmä hiki kihahti iholle koko kroppaan ja näkökentää alkoi hämärtyyn reunoilta. Sanoin että nyt alkaa jo sen verran heikottaa että joko olisi valmista ja tyttö oikein pelästyi että pitääkö mun päästä pitkälle ja vielä kaksi putkea pitää ottaa. Kestin sitten vielä senkin ja sanoin että ei makuulle mutta jos viitsisi tuoda lasin vettä. Sitten siinä hetken puhaltelin ja kun tuli parempi olo niin hoipertelin nurkan taakse kauppaan ostamaan aamupalaa ja limpparia.

Verikokeessa kesti niin kauan etten päässyt enään linja-autolla vaihdolla ja niinpä sitten hoipertelin särkänniemeen kävellen ja jyrsin samalla lakun pätkää. Sanoin kyllä että oli viimenen kerta kun menen linja-autolla yksin verikokeisiin jos on täytynyt olla syömättä. Kyllä mulla pari vuotta sitten taidettiin ottaa joku kahdeksan koetta samaan aikaan eikä silloin ollut mitään ongelmia, oli hyvä hoitaja joka puheli koko ajan jotain niin meni nopsaan mutta näissä putkissa (viisi koetta?) kesti ikuisuuden!!!! En tiedä mitä ihmettä se oikein hidasteli enkä viitsinyt katsoa kun sitten olis varmaan pökrännyt siihen paikkaan.

Noooo..särkässä oli kuitenkin kivaa, vein mun sisaruksia laitteisiin ja päiväkin oli tosi hieno. Tosin kyllä olis voinut pieni tuulenvire käydä koska oli siellä aika tuskaisen kuuma. Lopuksi kävin viellä nopsaan tarkistaan akvaarion ja eläintarhan jossa oli ihan pieni alpakka vauva. Se oli kesäkuussa syntynyt ja juoksenteli pulujen perässä iloisena. Oli aika hauskan näköinen. Myös kaksi todella suloista koiranpentua siellä aitauksessa vilisti ja niitä katselin aika kauan. Kaikennäköiset vempeleet tuli käytyä läpi vaikkakin uusi laite: "Tyrsky" jäi kokeilematta koska aluksi se oli pois käytöstä ja sitten kun se aukesi niin siinä oli 45 min jonotusaika!!!

edit: Lisään vielä että törmäsin myös Ninaan särkässä! Tuli jo tupenrapinat kun unohdin senkin mainita.. :D