Ajat sitten olimme ostaneet liput blockfesteille eli hip hop festareille, jotka olivat eilen 16.8.2008 täällä Tampereella. Olin niitä odottanut kuin kuuta nousevaa sillä pääsisin taas näkemään idolini ELASTISEN!!! Sekä katsomaan Moon Freeze Crew:n breikkishowta. Tarkoitus oli päästä itsekin breikkailemaan illemmalla mutta kuinkas ollakaan sairastuin pahaan flunssaan heti tämän viikon alussa. Kuumeisesti yritin parannella itseäni koko viikon mutta tauti ei lähtenyt kirveelläkään.

Olin jo hyväksynyt sen tosiasian että olo ei taida lauantaihin mennessä juurikaan parantua joten taitaa jäädä breikkailut väliin. Keikoille kyllä päätin lähteä vaikka pää kainalossa koska kaikki tututkin sen tietää että jos E.L.A on Tampereella keikkailemassa niin tämä tyttö hyppii eturivissä, se on saletti! Muutenkin olimme lipuista maksaneet sievoisen summan joten ei kai niitäkään voi kankkulan kaivoon heittää.

Festit meni tosi kivasti. Päivällä käytiin katsomassa Moon Freeze Crewn 10-vuotis jameja ja siitä takaisin kotiin syömään. Laitettiin siileille ruoka ja lähdettiin illemmalla pakkahuoneelle jossa esiintyi Cheek. Sitäkin olin odottanut kovasti. Cheekin aikana pääsin etenemään noin puoleen väliin ihmisrykelmää. Esiintyjien välillä oli aina taukoa jolloin ihmiset lähtivät baaririskeille ja ulos joten pääsin aina etenemään ihmisjoukossa lähemmäksi lavaa. Aika hyvin strategia pitkin koska Cheekin ja Kapasiteettiyksikön jälkeen olin kuin olinkin eturivissä juuri sopivasti kun Fintelligens aloitti keikan ja sain nähdä toooosi läheltä Elastisen ja Iso H:n. Kyllä veti taas hienosti, E.L.A on ehdottomasti suomen lahjakkain räppäri ja biisien tekijä Suomi hip hop laitumella..mun suosikki!!!! Tykkään herran tyylistä todella paljon.

Yllättävän hyvin pärjäilin koko festien ajan. Olinkin lähtenyt keikalle niin että laukussa oli mukana tuppo nenäliinoja, huulirasvaa, särkylääkettä ja 2 eri lajia kurkkupastilleja. :) Mukavaa oli festareilla kun koko poppoo oli samanhenkistä jengiä ja tunnelma oli aivan hulvaton. Onneksi oli muitakin samanikäisiä lökäpöksyjä vaikka suuremmaksi osaksi väki oli nuorempaa. Porukkaa oli kuin pipoo ja ilmankosteus vähintään 90% koska ulkona satoi kaatamalla vettä ja kun ihmisiä tuppaantui samaan saliin märkien vaatteiden kanssa niin ilma oli todella kuuma ja hikinen. Lopuksi katteltiin vielä illan pääesiintyjä USA:sta saapunut CLIPSE jonka tahdissa pääsin breikkaileen ihan pienssä mittakaavassa. Hyvä mieli jäi ja siitä sitten Hesburgerin kautta kotiin nukkumaan. Kivaa oli!!! Elastinen rules!! ;)