Juu eipä ole täällä paljon Kutrista kuulunut. Kaikenlaista ollut. Laitankin ne tähän samaan syssyyn kaikki. Eli ensinnä meidän SY Nokinassun Rough Ridasta on tullut kolmen pienen siilivaavin onnellinen isukki. Paljon onnea vielä tätäkin kautta SY Kumpulan siililään. Olen itse käynyt hypistelemässä vauvoja ja olivat mielettömän upean värisiä ja ihkuja palloja. Onnea Rida! <3

SY Nokinassun Black Star eli "Tiuku" jouduttiin sairastelun seurauksena nukuttamaan ikiuneen. Päätös oli Tiukun perheelle raskas. Tiukuhan oli meillä sijoituksessa ja on siis viime poikueen äiti. Lopputulokset Evirasta päivitetään kyllä sitten tänne kun ja jos selviää. Tiuku in memoriam: 31.3.2010-8.9.2010. <3 Osanottoja vielä Tiukun perheelle!!! Ikävä on täälläkin suunnaton.

Nokinassun siililä muuttaa tämän kuun lopussa kun minä, siilit ja Rölli muutetaan tästä toiseen kotiin. Tämä elämän muutos on sotkenut jonkin verran näitä poikuesuunnitelmia jota pahoittelen kovasti odottaville. Poikaskyselyihin vastaaminen on viivästynyt ja tälläkin hetkellä monta viestiä odottaa vastausta. Tällä hetkellä ei siis kannata kamalasti laitella poikaskyselyitä..en ehdi vastailemaan. Blogi hiljenee hetkeksi taas että saan kaikki asiat taas raiteilleen ja sitten jatkuu taas ahkerampi päivitys..malttia siis.

Kangasalan sanomista oli toimittaja tekemässä juttua tänään siileistä..kun tuo jutun ilmestyminen selviää, laittelen siitäkin tietoa.

Hyvää loppusyksyä kaikille! Pysykää terveenä ja lämpöisinä..varpaat kuivina. Ja muistakaa pitää siileillä jo päivällä valoa kun tulee jo liian nopeeta pimeä ettei ala horrostelemaan. Terkkuja kaikille!