Eilen tulin Tampereen alajaoston pikkujouluista niin myöhään että venyi vähän pariskunnan treffit. Nopeasti kerron sen verran pikkujouluista että oli tosi kivaa ja sain kivan pikkujoululahjan: kiroileva siili mukin, kuivattuja sirkkoja ja siilille pallon. :) Oli ihania leipomuksia ja kivoja ihmisiä. Mukavaa oli myös että kolme uutta siilistiä oli myös päässyt mukaan...pidimme vuosikokouksen jossa päätettiin että Marianne jatkaa nettisivujen parissa, minä toimin meidän alajaoston puheenjohtajana sekä viestintäasioissa ja Nina on minun sihteerini. :)

Mutta sitten asiaan eli treffeihin...kun tulin kotiin, pariskunta pääsi vihdoinkin samaan laariin, tosin Nalle oli ollut laarissa ja muutaman tunnin että ehtii merkkaan paikkoja vaikkakin on  ollutkin siellä jo pari kertaa aiemmin. ;)

Jos huolin yhtään Missyn vuoksi treffejä ennen niin en kyllä ole huolissani enään. Lähinnä osat vaihtuivat toisinpäin ja Nalle on niin ressukka että sitä tässä käy sääliksi enemmän. Missy juoksi heti Nallen luo nuuhkimaan sitä mutta ilmeisesti ymmärsi yskän aika nopeaan ja aloitti tuhinan. Piikkejä se ei nosta yhä edelleenkään pystyyn kun sitä ei koskaan muutenkaan tee mutta hassu otus joka ei myöskään juuri tuhise, antoi kyllä Nallen ymmärtää heti että ei todellakaan kannata kuvitella yhtään mitään ihan heti ensisilmäyksellä.

Missy otti pyrähdyksiä ja juoksi pakoon minkä kerkes samalla tiukasti tuhisten ja Nalle senkun viipotti perässä kovasti lauleskellen. Missy pienenä siilinä on todella vikkelä koivistaan eikä Nalle oikein tahtonut pysyä sen perässä. Menin nukkumaan "tuh tuh tuuuh, piiip piiiiiiip piiiip..." äänien jatkuessa. Aluksihan se toki saa hymyn huulille mutta aamulla se ei hymyilytä enään..Heräsin aamulla seitsemältä siihen kun vieläkin kuului "tuh tuh piiiiiiiiip" ja menin vilkaisemaan pariskuntaa. Missy oli yhä edelleenkin tiukkana Nallelle. Laitoin makuuhuoneen oven kiinni sillä alkoi oleen jo kiintiö täynnä ja päässä jo kuului Nallen piippaus ja Missyn tuhina. Nukuin pari tuntia vielä ja sitten tsekkasin pariskunnan joka nukkui samanpeiton alla. Tosin kuten arvelin, Nalle ei ole vielä kertaakaan päässyt edes Missyn selkään yön aikana joten toivotaan parempaa menestystä tälle illalle.

Tässä pari kuvaa, tosi huonoja kun molemmat viipotti niin lujaa ettei oikein saanut kuvattua ja valaistus oli olohuoneessa jo kanssa vähän heikko kun oli jo yö.