NALLEN SYNTYMÄPÄIVÄ
Nallen synttäreitä vietettiin perjantaina ja poika joutui käsittelyyn. Ensin puunattiin ja kylvetettiin ottapiikeistä lähtien kun oli niin likainen. Sen jälkeen oli pakko kuivata vähän hiustenkuivaimella kun oli niin märkä. Tosin siitä Nalle tykkää eikä ole pahana joten se puoli siitä käsittelystä ei varmasti ollut ihan niin kamala kuin se pesu-osuus. Käsittelyn jälkeen sai jättiksiä ja iltaruuallekin laitoin herkkuja. Paljon porkkanasosetta, jota Nalle rakastaa. Kaappi siivottiin myös perinpohjin. Sitten vähän halailtiin ja siliteltiin ja lopun iltaa sekä lauantain Nallella oli vapaa pääsy KOKO asuntoon. Tällä kertaa ei ollutkaan rajoja vapaana olossa ja kyllä oli onnessaan kun pääsi juoksentelemaan pitkin huoneita. Sunnuntaina se katseli kaapista vähän sen näköisenä että: "mitä ihmettä, enkö tänään pääse kans?"

KYLÄILEMÄSSÄ:
Lauantaina käväistiin kauppahallissa, siellä söin todella herkkullista lohikeittoa. Sen jälkeen olimme kyläilemässä Jussin siskon luona. Veimme mukana kauppahallista ostettuja herkullisia omenakaneli-pullia. Juteltiin remonttiasioita ja Jussin siskon mies tsekkaili vähän niitä nettisivuja ja teki muutamia kikkoja sinne. KIITOS PEKKA!!!! Oltiin iltasella ajelulla Jussin kanssa ja keräsin siileille ihania, keltaisia vaahteranlehtiä. Otin myös muutaman synttäri-syksy kuvan Nallesta. Täytyykin laitella niitä tänne blogiin heti kun saan ne purettua koneelle.

KALAMARKKINAT
Eilen, sunnuntaina käväistiin kalamarkkinoilla. Tuli syötyä kalaa, ostettua savustettua lohta vielä kotiinkin ja jälkkäriksi aitoja Savonlinnalaisia lörtsyjä. Oli kiva kierrellä kojuja, käsityöt on aina tosi upeita.

NETTISIVUJA, FORMULAA JA JÄÄKIEKKOA
Lauantaina pääsin vihdoinkin muutamamien vinkkien ansiosta laittamaan sisältöä nettisivuille. Eilen tuli formulat ja Jussilla oli jääkiekkopeli illalla joten oli hyvä sauma livahtaa taas koneelle tekemään sivuja. On niissä kyllä hirmunen työ mutta onhan se kivaa hommaa kuitenkin, mulle todella mieluisaa puuhaa. Sivuilla on muutama "koodausongelma" liittyen ulkoasuun ja sen vuoksi ne näyttää hieman kaamealta tällä hetkellä mutta vika korjataan vielä tämän päivän aikana. Muutamia osioita puutuu vielä kokonaan - pahoittelen, sivuilla surffailu ei välttämättä ole vielä kovin antoisaa. Kyllä ne siitä pikkuhiljaa rakentuvat.