Meinaan siis täällä blogissa! Ja arvaatte kai miksi. Ei ole mitään kertomista. Saamarin Diva!!!!!!!! En tykkää yhtään!!!!! Eipä ole arvon rouvalla mitään merkkejä oikein mistään. Jättää ruokaa kuppiin mikä nyt ei todellakaan ole sen tapaista jos tiineenä olisi. Silloin se söi viimeksi inhokkiruokansakin ja nuoli kupin tyhjäksi! Mua oikeesti ottaa niin paljon aivoon että ärsyttää ees kirjottaa tänne. Ja pikkusenko on odotettu tätä kyseistä yhdistelmää.

Mulla oli heti alusta asti mututuntuma tästä. Diva ei koskaan ole käyttäytynyt uroksia kohtaan niin agressiivisesti kuin Nasun kanssa. :( Toivonpahan nyt vaan ettei johdu siitä että kemiat eivät vaan kohtaa koska olisi kiva kokeilla Nasun kanssa uusiksi. Toivon että Divalle ajankohta oli vaan huono ja täysin siitä johtuvaa. Painohan sillä on noussut ihan vähän mutta se ei kerro mitään kun aktiivisuus on ollut vähän vaisua ja ruokaa on kuitenkin saanut pikkasen enempi. Ja painon nousu on niin pientä ettei sitä oikein voi sanoa edes sellaiseksi.

Nyt sitte ärsyttää ku siilit on tämmösiä ettei niistä siltikään näidenkään juttujen perusteella voi sanoa satavarmaksi joten käyttäytyä pitää kuitenkin niin että olisi jotain tulossa. Eli siis Diva muutti poikasaltaaseen nyt asustelemaan enkä tykkää yhtään sitä sinne turhaan laitella ku se on aina aluksi niin ressu siellä. Allas on vaan keskellä lattiaa ihan tiellä ja siihen kompastelee ja koko huonetta on sen takia hankala siivota. Mutta pakkohan se silti on! :( Kutri täällä mököttää ja pitää mykkäkoulua nyt kyllä totisesti!!! Samperin siilit! Ootte niin vaikeita! No käykkää nyt poikasten odottelijat silti täällä kattomassa välillä, kyllähän mä tänne sit heti laitan viestiä jos oonkin väärässä. Toivon totisesti että toi naikkonen nyt huijaa vaan meitä! Jos ei mitään kuulu niin sitten on ens kuussa uusintayritys.