Viime torstaina meillä kävi vierailemassa Kotiliedestä toimittaja joka tekee juttua elokuussa ilmestyvään numeroon lemmikeistä. Oli mukava haastattelu ja haastattelija itsekin oli eläinihmisiä joten oltiin hyvin samalla aaltopituudella. Mielestäni jutun henki oli todella mukava ja rento eikä yhtään samanlainen kun yleensä siilihaastattelut. Se oli sen vuoksi kiva kokemus! Jutussa kerrotaan siis minusta ja siitä millaisia elukoita täällä meidän taloudessa asustelee ja sitten vähän tarkemmin siileistä. :) Olen viimeaikoina aika paljon antanut haastatteluja eri medioihin ja oli tällä kertaa piristävää kun vihdoinkin joku kyseli ihan erilaisia kysymyksiä ja vähän laajemmasta näkökulmasta kuin vain että "pistääkö se"? :) Sain toimittajalta sähköpostilla hänen kirjoituksensa jotta voisin tarkistaa asioiden oikean laidan, tykkäsin että juttu oli tosi kiva!

Kävi myös ilmi että toimittaja itse touhuilee TAMSK:n piirissä (Tampereen seudun koirakerho) ja hän kertoi että heillä on ilmainen agilitykurssi, jossa voi kokeilla oman koiran kanssa agilityä ja kuulemma vielä muutama paikka oli vapaana. No minähän olen halunnut koko ajan mennä Röllin kanssa agilityyn mutta en oikein ole tiennyt mistä aloittaa sekin harrastus eikä ole oikein nyt talousasiat joustaneet noille maksullisille kursseille. Olin ihan innosta piukeena ja ilmoittauduin välittömästi tuonne kokeiluun. Se järjestetään 10.7, tosi ihana juttu!!

Tänään sitten kävi kuvaaja ottamassa kuvia lehtijuttua varten. Olin yrittänyt laittaa vähän tukkaa aamupäivällä ja Missynkin otin jo ajoissa hereille jotta olisi voinut tyhjentää suolensa ENNEN kuvauksia. No kait sen tiedätte. Eihän se siili p**ko käskystä vaan tietty alkoi sitten työntään tavaraa kun kuvaaja astui kynnyksen tälle puolelle. Mulla meni jo paita siinä heti ensimmäiseks. Sitten täytyi vaihtaa jo peittoa siilin alle kun just oltiin saatu aseteltua meidän kaikki sopivaan asentoon. Voin sanoa että kyllä mulla varmaan hikikarpalot kimmeltää otsalla siinä kuvassa kun yritän pitää Missyä toisella kädellä liikkumatta kun se juoksi ihan tajutonta vauhtia ihan niinku amppari olis persiiseen pistänyt ja sitten Rölliä piti pitää toisessa kainalossa ja sekin yritti päästä koko ajan pois kun vähän pelkäsi salamaa. Hetki siinä yritettiin ja sitten laitoin Missyn pois ja otin Nallen pesästä. Se oli sen verran uninen pökkelö että pysyi sentäs paikallaan tosi hyvin ja luulen että ne kuvat onnistui paremmin, ainakin mulla oli sata kertaa helpompaa sen kanssa kuin meidän tuuliviiri-rouvan kanssa. Mietin jälkeenpäin että mites se olis vielä mennyt jos Nuppu olis ollut siinä sylissä myös? :D Nimittäin olis ollut tarkoitus saada kaikki kuvaan mutta Nuppu ei ollut kotona kun se on meidän äidillä hoidossa eikä sen vuoksi päässyt kuvaan mukaan. Olis ollut kyllä kiva jos olis ollut koko konkkaronkka. Nalle ja Missy siihen vielä samaan aikaan niin johan olis tullu näytelmä. Siinä ei olis kyllä enään riittänyt sitten kädet vaikka niitäkin olis ollut neljä paria. *hih*

Odotan innolla Kotilieden lehteä elokuussa mutta kauhulla kyllä mun kuvaani. En edes muistanut vetää vatsaa sisään tai kääntää mun parempaa poskeeni kun niitä elukoita asettelin hiki hatussa. :)