Nalle oli aamulla vielä hereillä. Kun katselin 7 uutisia, se katseli mua kaapistaan. Annoin sille vähän aamupalaa, silittelin ja laitoin nukkumaan. Sinne se jäi peittojaan kaivelemaan, omaan hirsimökkiinsä kun lähdin töihin. Nyt täytyy Nallen nukkua ja kerätä voimia viikonloppua varten. :)

Huomenna tulee erittäin hyvä ja ihana ystäväni Kipa, tyttäriensä kanssa meille kyläilemään. Täytyy vähän suunnitella vieraille jotakin hyvää mussutettavaa. Kipa on Nallen tyttöystävän, Nevian omistaja ja Nevia tulee meille Nallen kanssa treffeille. Treffit kestävät viikonlopun ajan ja nyt pidetään vaan peukut pystyssä että tämä toinen kerta olisi onnistunut ja Nallelle ja Nevialle syntyisi jälkikasvua tuossa  syys-lokakuun vaihteessa. Odotettavissa olisi aivan ihania mustakuonoja, mahdollisesti pintokuviolla höystettynä.

Olen ollut pari viikkoa flunssan kourissa ja tänään oli sitten aika siivota villakoirat nurkista. Pystytin myös valmiiksi Nallen ja Nevian lemmenpesän. Siilit oleskelevat suuressa, korkeareunaisessa uima-altaassa treffien ajan. Allas on olohuoneessa ja siitä oli hauska viimeksikin vahtia rakastavaisia. Tosin viimeksi en treffiviikonlopun aikana juurikaan nukkunut kun Nalle lauloi typylleen koko yön ja Nevia vaan tuhisi ja puhisi vastaukseksi. Kumpikin juoksi pitkin allasta ja rapisteli sanomalehteä niin että siinä ei auttanut vaikka isäntäväki nukkuikin viereisessä huoneessa ovi raollaan. Aamu seitsemältä katsoin kelloa ja vieläkin kuului puhinaa, menin olohuoneen ovelle ja huudahdin että: "nyt lapset nukkuun siitä ja sassiin!". Sitten tulikin ihan hiljaista. Viimeinen yö olikin vähän rauhallisempi ja saimme nukkua edes vähän enemmän. Saapi nähdä millaista meno on nyt tällä toisella kerralla. Varmaan aika lailla samaa rataa menee. Nevia tuodaan perjantaina ja haetaan sunnuntaina takaisin kotiin, sitten alkaakin jännittäminen että tuleeko niitä vaaveja...

On ihanaa nähdä Kipa ja tytöt taas pitkästä aikaa. Ihanaa päästä juttelemaan ja höpöttelemään niitä sun näitä! En malta odottaa huomiseen...Näkevät myös meidän Missyn ensimmäistä kertaa.