Terve vaan kaikille..elossa ollaan vaikka hiljasta on blogissa ollut.. :) Se johtuu tuosta PetExposta kuten otsikkokin sanoo. Sen jälkeen kun minut valittiin Suomen Siiliyhdistyksen hallitukseen, on puuhaa riittänyt. Sain kesken järjestelyjen vastuulleni PetExpo messut, jotka aiheuttivat melkoisesti työtä. Samalla on ollut tässä vielä tuffarien vetovastuu sekä parista siiliesittelystä huolehtimista. Kerronpa hieman nyt PetExposta lisää..

Koko viime viikon olin aamusta iltaan kiinni järjestelyissä sillä vaikka koko kuukauden niitä olinkin järjestellyt, viimeiselle viikolle jäi väkisinkin kaikkia semmoisia asioita hoidettavaski joita ei aiemmin olisi voinutkaan hoitaa. Loppuviikosta alkoi kyllä jo stressi painaan niskaa ihan hulluna. Perjantaina ystäväni Nina oli käymässä jä hänen kanssaan katseltiin viime hetken järjestelyjä kuntoon sekä sovittiin matka-aikataulusta. Perjantaina pääsin vasta 01.00 nukkumaan (se taisi olla jo lauantain puolella) ja herätyskello soi lauantai-aamuna 4.20. Söin nopeasti yhden karjalanpiirakan ja join mehua, vedin vaatteet niskaan ja kokosin tavarat ja lähdettiin Ninan kanssa huristelemaan kohti Helsinkiä. Matkalla oli kyllä meininki hieman väsynyttä mutta nauruhermot sai kyllä kyytiä. Nähtiin Kipa ja Rosa Keimolan huoltsikalla ja ajettiin heidän perässä messukeskukseen. Sitten pystytettiin osasto kuntoon ja kyllä siitä hieno tulikin. Olin oikein ylpee Kipan tulosteluista.. :) Messut aukesivat yleisölle klo 9.00.

Koko päivän siinä juoksin edes takas viemässä kulkulupia esittelijöille ja organisoin hommia. Yritin päästä syömään tuossa yhden aikaan kun aamupalaa olin syönyt klo 4.20 ja vaikka oli eväänä karjalanpiirakoita ja mehua niin ruoka olisi tehnyt terää. Messukeskuksen ruokapaikoissa oli tunnin jonot joten ei auttanut muuta ku kaivaa banaani laukusta ja jatkaa hullunmyllyn pyörittämistä. klo 14.30 minulla oli esiintyminen lemmikkilavalla jossa yhdistyksellä oli esiintymisvuoro kun yleisölle piti pitää esitelmää siileistä. Onneksi powepointit, videotykit ja mikrofonit toimivat hyvin eikä ollut teknisiä ongelmia. Yleisö oli jo kauan ennen kerääntynyt lavan läheisyyteen ja paikka oli aivan täynnä ihmisiä. Esityksen jälkeen lisäkysymyksiä ja ihmisiä tulvi lavan läheistyyteen joten esitys sujui siis oikein hienosti. Muutama esittelijä peruutti viime hetkellä tulonsa joten hieman "henkilökunta-pulaa" oli mutta hyvin selvittiin. Kipa toi uunileipää evääksi kun tuli iltapäivästä takaisin messuille...arvatkaa tuliko tarpeeseen? :) Kuuteen asti messut kesti ja sitten pakattiin kaikki arvotavara mukaan ja lähdettiin lepäileen. Kirsi oli tehnyt todella hyvää ruokaa ja se kyllä maittoi! Sen jälkeen katseltiin telkkua ja sitten mentiin nukkumaan.

Sunnuntaina seitsemältä herätti kello ja sitten taas oli edessä uusi messupäivä. Laitettiin messuosasto taas pikaisesti kuosiin ja sitten aamunpäivän käytin hyväkseni kun oli vielä vähän rauhallisempaa ja kiertelin osastot läpi. Niin paljon kerrottavaa olisi mutta lyhyesti vaan totean että aivan mahtavia ne isot papukaijat joita meidän hallissa oli. Ihastuin myös fretteihin ja estekanit olivat mahtavan näkösiä pomppiessaan esteradalla. Koirahalli oli tietenkin se minne hirmuisesti halusin päästä ja ostinkin sieltä kassillisen Röllille tavaraa. Sanoin että pitäisi joka vuosi ostaa koko vuoden edestä koiraruuat ja luut sieltä kun sai niin paljon halvemmalla kuin normaalisti kaupasta. Näin myös semmoisen pölynimurin kokoisen kilpikonnan ja minihevosen! :) Sitten loppupäivä sujui taas siinä samassa kiireessä ja kulkulupien kuskaamisella oville. Lemmikkilavalla oli taas esitys klo 14.30 ja se keräsi ihan yhtä hyvin kuuntelijoita kuin lauantainen esitys. Messut loppuivat kuudelta ja siinä puoli tuntia meni kun purettiin osasto ja päästiin lähtemään kotia kohti. Illalla kun pääsin kotiin, olin niin poikki etten olisi jaksanut sormea nostaa. Pari päivää on kyllä väsyttänyt ihan hirveästi. Kävijöitä messuilla oli kaikkiaan 66200!!! Ja on kyllä tullut muutama sähköpostikin messujen jälkeen jossa ihmiset on pyytäneet lisätietoa ja muutamaan lehteenkin olemme taas päässeet! Onnistuneet messut kaiken kaikkiaan! :)

Oli ihanaa nähdä siilistiystäviä ja tuttuja.
Kiitos
Anitta kahvitteluhetkestä! Ihanaa kun pääsitte tulemaan kumpanakin päivänä. Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa...tuffareilla nähdään taas! *hali*
Ninaa voisin kiittään niin paljosta että menee vuodatus tukkoon joten en erittele mutta kiitos kaikesta muru!!! <3
Ja varsinkin Kipaa....mikä supernainen!!! Varsinainen tehopakkaus! :D Kiitos hurjasti yösijasta, avusta ja tuesta! Oltiin huipputiimi! :)

Tässä pari kuvaa messuilta: