Me ollaan jo n. 14 vuotta yhdessä kuljettu ton meidän maakonna Nupun kanssa. Kyllähän se aina virkistyy keväällä ja energiaa riittää kun uloskin pääsee syömään ihania herkkuja. Nyt se on tullut oikeasti hulluksi. Nuppu on saanu elää pari vuotta jo täysin vapaana ja se on ilmeisesti villiintynyt nyt totaalisesti. Ensin mua vaan nauratti mutta nyt ei naurata kyllä enään..mä tulen jo itse hulluksi. Se aloittaa klo 7-8 aamulla niin että "kaivaa" siilikaapin edessä kun on ilmeisesti päättänyt että haluaa päästä sinne siilikaappiin. Ensin teki sitä vaan ton meidän yksiökaapin kohdalla mutta nyt se vetää tota koko kaappirivistöö edes takas ja melkein takajaloilleen ja siitä mätkähtää sitten aina maahan. Taas kiipee vaan uudestaan..tommoseen mä sitten herään joka aamu. Ihan niinku joku hakkais vasaralla puulattiaan.

Sitten kun mä herään ja tuun kattoon niin se on ystävällisesti paskonut ja pissannut noin kolme litraa samaan aikaan jotka se on ihanasti lääsännyt sitten alleen ja mä joudun ensi töikseni jynssään parketista sen paskan ja yksi aamu ne oli ihanasti levinneet vielä siilikaapin oveenkin. Kiitos Nuppu. Eihän se mitään kuraa ole. Suht kuivia papanoita eikä niistä niin haittaa ole mutta kun ne levittää tuoreena niin onhan niitä nyt tosi ihana siivota varsinkin ensimmäisenä kun silmänsä avaa.

No eihän tuo nyt mitään...normielämää eläinten kanssa. Sitten se lähtee juoksemaan pitkin kämppää..ja siis oikeasti juoksee. Se syö ihan järjettömiä määriä. Mikään ei riitä. Musta tuntuu että jos antaa yhtään enempää, se halkee. No sittenhän sitä tietysti kiinnostaa sen jälkeen muiden ruokalautaset. Nupun ruokalautanen on keittiössä missä Röllinkin lautanen..se menee Röllin kuppiin ja syö Röllin ruuat!!! Ja se oikeesti kiipee niin kauan että pääsee sinne. Yleensä ku kuuluu kilinää, mä juoksen sinne niin että oon ehtiny pelastaan tilanteen. No yks aamupäivä olin viemässä Rölliä ja tulin sisään niin siellä se crazy-konna oli Röllin kupissa ja veteli sieltä raakaa lihaa hyvällä ruokahalulla!! Hyi hitto että oksetti sitä pestä ja repiä niitä lihoja sieltä suusta..aikamoisen annoksen se oli ilmeisesti kerenny syömään jos mietti sitä ripulipaskaa seuraavana päivänä. Kiitos rakas Nuppuseni. Puhumattakaan siitä että sanotaan että konnat on nirsoja. No ei tämä yksilö ainakaan ole! Sitäpaitsi ne on kasvissyöjiä ja lihansyönti on vaarallista! No ei näyttäny haittaavan.

Parvekkeelle se pääsee itse ja on sielä vähän aikaa ottamassa aurinkoa, sitten se lähtee taas kohti kuppeja. Pakko vahtia sitä koko ajan tai sit sulkee eläintenhuoneeseen..jossa se sit kiroilee ja kaivaa ja kolistelee. En oo ikinä nähny että voi tommonen ötökkä juosta niin lujaa. Se oikeesti painaa täällä pitkin kämppää ku tuli hännän alla. Eilen kaivoi seinää..ihan yks kaks oli sitä mieltä että siitä muka pääsee johonkin..keskellä kiviseinää..hei haloo!!! Sitten kun olin koneella se tuli perässä ja juoksi melkein suu auki kun näki Röllin..yritti syödä Röllin häntää!!!! :O whaaat?? Onko sillä juoksut vai mitä? Tarviiko hankkia joku mieskonna tänne kylään rauhoitteleen ton nystyröitä.