keskiviikko, 15. elokuu 2012

Blogi muuttaa!!

Uusi blogimme löytyy osoitteesta: http://nokinassut.blogspot.fi/ Tänne ei tule enään kirjoituksia tämän jälkeen. Tervetuloa lukemaan uutta blogia! :)

maanantai, 6. elokuu 2012

Rakkaamme Diva ‎8.8.2009-6.8.2012

SY Nokinassun Black Diva nukutettiin tänään ikiuneen. Diva lähti äidin ja isän luokse matotaivaaseen. Siellä Missy & Nalle pitää neidosta hyvää huolta. Divalla on nyt parempi olla mutta se ei helpota orjan surua ja suunnatonta ikävää. Tämä päivä tuli liian aikaisin..


Nuku, nuku - lepää, lepää.
Mene rauhassa nyt, luokse isäs ja äitis,
jotka sua jo odottaa. Tiedän että sulla on hyvä nyt.
Liian kivinen oli polku pienen kulkea.
Nyt juokset pitkin niittyä hymyn kare suupielessä.
Rakkaani, olit kauneinta mitä olen koskaan nähnyt!
Rakastan ja ikävöin sinua ikuisesti!

Ikävöiden, Kutri-mamma



 

keskiviikko, 1. elokuu 2012

Katriina & Kim

Sen verran iso tapahtuma elämässä että päivitän tännekin että kosintaan on vastattu kyllä ja täten minä & Kim menimme kihloihin 31.7.2012. Häitä suunnitellaan Heinäkuulle 2014 Kokkolaan. :) <3
Käsi
Kuin purje ja tuuli, erottamattomat, ovat kädet
Kumpi on purje ja kumpi on tuuli, sitä ei tiedä kukaan
Mutta ilman tuulta roikkuu purje turhana, ja ilman purjetta ulvoo tuuli tyhjin käsin
-Tommy Tabermann-

<3 KATRIINA & KIM 31.7.2012 <3

keskiviikko, 1. elokuu 2012

Päivityksiä vauvoista

Nyt on niin huonosti vuodatuksen asiat että ei ole kuulunut pitkään aikaan mitään kun ei ole voinut päivittää..tytöt ovat jättiläisiä ja SY Nokinassun Miss Piggy on valinnut jo omat orjansa. Hakupäivää ei ole vielä sovittu. SY Nokinassun Lady Gangsta eli "Mimmi" jää tänne Nokinassulaan. Paremmin näkee tytöistä meidän omilta nettisivuilta ja siellä on myös kuvagalleriassa kuvia likoista. Tänne kun niitäkään ei pysty edes laittamaan. Nyt ei kyllä varmaan hetkeen tule päivityksiä tämän kautta ennen kun alkaa taas kunnolla skulaamaan.

sunnuntai, 1. heinäkuu 2012

Tuplamimmit

Eilen en saanut blogia päivitettyä kun tää oli jotenkin rikkipoikki..nytkin on vaikeuksia saada tätä toimimaan joten en tiedä mitä näkyy teilel mutta mutta siis eilen vauvat täyttivät 2vko ja sain niitä ensimmäisen kerran lääppiä. Kumpikin on tyttöjä. Aivan mielettömän suloisia ja isoja möhkäleitä. Miss Piggy eli possurinsessa oli 79g ja mustanokkanen on 86g. Ne karju mulle jo ku avasin pesän katon ja melkein kiipes sieltä syliin. Hirveä asenne oli kummallakin, olen aivan mielettömän onnellinen näistä tehopakkauksista. Ne ei kyllä aristelleet mitään vaan heti tekivät kovasti vaahtiksia ja olivat todella mahtavia pakkauksia. Kaksi vuotta tätä poikuetta tässä ooteltiin mutta ovat kyllä sen arvoisia. Ihanaa saada kunnon matamimimmejä taloon!! Kuvia vauvojen kansiosta löytyy siis täältä. Ja videookin: